header-image-item
header-image-item
header-image-item
header-image-item

Modele de fusta nave solemn

Ne ofrojmë shërbime si: pastrim Kimik të tekstilit, hekurosje, riparim dhe shkurtim të rrobave. Përveç klientëve Individual ne bëjmë pastrimin e peshqirëve, çarçafëve për biznese (zakonisht për Hotele). Shtepia E modes`AS`bën Dizajnimin, Shërbimin dhe Qepje të rrobave të madhësive dhe llojeve të ndryshme sipas porosisë, shtepia E modes`AS`është përfaqësues ekskluzivë i Fabrikës së shtofave LANIFICIO F. LLI`CERRUTI`DAL 188… Bëjmë të gjitha intervenimet dhe riparimet e rrobave..